Engin Polat kimdir?

Medikal sektöründe faaliyet gösteren ve eşi ile birlikte sahte fatura, suç amaçlı örgüt kurma gibi suçlamalarla gözaltına alınan Engin Polat, kamuoyunda Dilan Polat'ın paylaşımları ile tanındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da daha önce haklarında soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat çarşamba günü gözaltına alındı. Operasyonda gözaltı sayısı giderek artarken sosyal medya fenomeni olarak tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gösterişli yaşamı da bir kez daha gündem oldu.

'MEDİKAL' ALANINDA FAALİYET GÖSTERİYORDU

Dilan Polat'ın 31 yaşındaki eşi Engin Polat, İstanbul'da doğdu. Polat çiftinin çok sayıda şirketin sahibi olduğu biliyor. Engin Polat'ın asıl faaliyet alanı ise medikal sektörü olarak anılıyordu.

İki çocuk babası olan Engin Polat, eşinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tanındı.

Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış, şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyallerle defterlere el konulmuştu. (HABER MERKEZİ)