Erdal Alkış: Mehmet Büyükekşi beni tehdit etti

TFF adaylığı eksik evrak gerekçesiyle kabul edilmeyen Erdal Alkış, Mehmet Büyükekşi'nin deprem döneminde istediği çalışmaları yapmadığı iddiasıyla kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde adaylığı 'eksik evrak' nedeniyle kabul edilmeyen Erdal Alkış, Halk TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Alkış, mevcut başkan ve yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi'nin kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

Alkış, şunları söyledi:

“Mehmet Bey bizim eskiden beri tanıdığımız birisi. Ben deprem zamanı kendi adına yapılmasını istediği çalışmaları onun adına yapmayınca bana 'Seni medyada bitireceğim' dedi. Bu açıklama bir federasyon başkanının yapacağı bir şey değil. TFF’nin basın toplantısından beni tehdit etti. Bu tehditlerin sonu bitmedi, +32'li +33'lü numaralardan da geldi. Bu tehditler, mevcut sistemin işleyişiyle ilgili.”

Eksik evrak nedeniyle adaylığının kabul edilmediğini belirten Alkış, elindeki belgelerin eksik olmadığını belirterek, “Genel Sekreter ile görüşmeye gittiğimde, dilekçemiz hazır masasında duruyordu. Bu, planlı bir süreçti” dedi.

Alkış, "Bugün mevcut yönetime oy verenler dahi, birçoğu zorla oy veriyorlar. Bunlarda mevcut federasyonu istemiyorlardı" dedi.

TFF'de başkanlık seçimi 18 Temmuz'da düzenlenecek genel kurulda yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi bir kez daha aday olurken eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da adaylığı kabul edilen bir diğer isim.

TFF Başkanlığı'na aday olan Servet Yardımcı da geçtiğimiz hafta kendisine kumpas kurulduğunu iddia ederek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

(SPOR SERVİSİ)