Erdoğan ABD'de Miçotakis, Meloni ve Scholz'la bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Miçotakis, İtalya Başbakanı Meloni ve Almanya Başbakanı Scholz ile bir araya geldi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için gittiği ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi. 

Erdoğan, Washington'daki temaslarını sürdürüyor.

Erdoğan, zirve kapsamında Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'da bir araya geldi.

Görüşmeye, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

MELONİ VE SCHOLZ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile yine zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'da görüştü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

Erdoğan Meloni'nin ardından Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile görüştü. 

 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)