Erdoğan, Dilruba Kayserilioğlu ve CHP'yi hedef aldı: Kahramanlaştıranları millet asla affetmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanıp serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu ile CHP yönetimine tepki gösterdi: Her alanda nezakete ihtiyacımız var.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir’de bir sokak ropörtajında kullandığı ifadelerin ardından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bir araya gelmesine AK Parti'nin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da tepki gösterdi.  

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Erdoğan "Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez" dedi. 

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle: "Son günlerde altı harlanan nefret ve kavga siyasetinin ne demokrasimize ne de milletimize hiçbir fayda sağlamadığını artık herkesin görmesi, kabullenmesi ve buna göre siyaset üretmesi gerekiyor.

Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez.

Türkiye’yle ilgili karanlık senaryolara bilerek veya bilmeyerek figüranlık yapanları bu necip millet hiçbir zaman affetmez.

Bölgemizi çepeçevre saran istikrarsızlık ve çatışma iklimi ortadadır.

Siyaset başta olmak üzere her alanda nezakete, iş birliğine, diyaloğa çok fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz.

Gerilimi körükleyen, kutuplaştırmayı derinleştiren, 85 milyonun fertleri arasına nifak duvarları ören her türlü yaklaşımı reddediyoruz.

İnşallah biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." 

(SOSYAL MEDYA)