Erdoğan Toprak: İktidarın 'emperyalist güç' dediği CEO'lardan çare umması acizliktir

CHP'li Erdoğan Toprak, "Köpeklere katliam yasası çıkartan, Instagram’ı sansürleyen, Meclis'te muhalif vekillere saldıran bir iktidarın 'emperyalist güç' dediği CEO'lardan çare umması acizliktir" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Amazon, Apple ve benzeri şirketlerin CEO'larına davet gönderen iktidar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomik ilerleme ve yatırım fırsatlarını anlatacağını açıkladı. Köpeklere katliam yasası çıkartan, Instagram’ı sansürleyen, Meclis'te muhalif vekillere saldıran bir iktidarın 'emperyalist güç' dediği CEO'lardan çare umması acizliktir" dedi.

Erdoğan Toprak, haftalık değerlendirme raporunda şu görüşlere yer verdi:

"Türk vatandaşlarına yurt dışı çıkış harcını 500 liraya yükselten iktidar, 15 yaştan küçük 50 yaştan büyük Iraklılara vizesiz giriş kararı aldı. Pek çok ülkeye sağlanan vizesiz-parasız giriş olanağına karşılık Türk vatandaşları iktidarın acizliği ve duyarsızlığıyla ülkeden çıkışta harç ödeyip hem de vize alarak ikinci sınıf insan muamelesi görüyor.

Yabancılara sağlanan vizesiz seyahat olanağına rağmen iktidarın çıkarttığı köpek katliamı yasası, Instagram yasağı, sosyal medya paylaşımlarından gözaltı ve tutuklamalar, turistik otel, lokanta ve plajlardaki fahiş fiyatlar nedeniyle şimdi tüm dünyada sosyal medya üzerinden 'Türkiye'ye gitmeyin' kampanyaları yapılıyor. Bu da iktidarın Türkiye’ye yaşattığı en büyük ayıptır.

Amazon, Apple ve benzeri şirketlerin CEO'larına davet gönderen iktidar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomik ilerleme ve yatırım fırsatlarını anlatacağını açıkladı. Köpeklere katliam yasası çıkartan, Instagram’ı sansürleyen, Meclis'te muhalif vekillere saldıran bir iktidarın 'emperyalist güç' dediği CEO'lardan çare umması acizliktir.”

Etiketler Erdoğan Toprak chp