Erdoğan ve Bahçeli'ye Alaattin Çakıcı kutlaması

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yılını ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin doğum gününü kutladı. Çakıcı Bahçeli’ye “Dünya Türklüğünün efsanevi lideri son Türkmen Beyi” diye hitap etti.

Devlet Bahçeli, Çakıcı'yı cezaevinde ziyaret etmişti.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cezaevinden yasa değişikliğiyle çıkarıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehditleriyle gündeme gelen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi öven mesaj yayınladı.

Çakıcı sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni yılını ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni yılını ve doğum gününü kutladı. Çakıcı mesajında, “Bu kutlama cuma gününe denk geldiği için Aziz milletimizin ve İslam dünyasının cuma gününü kutlar, başta sayın devlet başkanımızın ve Türk milletinin bekasına ömrünü adamış dünya Türklüğünün efsanevi lideri son Türkmen Beyi liderimiz değerli ağabeyim Sayın Bahçeli'nin ve Aziz Türk milletinin yeni yıllarını kutlarken milletimize İslam dünyasına 2021 yılının hayırlara vesile olmasını dilerim.  Kamuoyuna saygılarımla arz ederim" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)