Erdoğan’ın danışmanının milyonluk saat ve ayakkabısı: Paylaşımları sildi

Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt saati ve ayakkabısı ile dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz törenlerinden sorumlu olan Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un saati ve ayakkabısı gündem oldu. Karakurt’un Franck Muller marka saatinin 1 milyon 282 bin lira olduğu, Prada marka deri spor ayakkabısının ise 34 bin liraya satıldığı belirlendi.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Sözcü'den Tarık Işık'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt’un taktığı lüks saat ve ayakkabısı, sorumlusu olduğu Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Günü kutlamalarının hazırlıkları sırasında görüntülendi. Karakurt hazırlıkları denetlerken çekilen ve sosyal medya hesabına koyduğu fotoğrafları, gelen eleştiriler üzerine kaldırdı.

BU İLK DEĞİL

Lüks ve gösteriş nedeniyle AK Parti'de tartışmalar yaşanıyordu. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monaco Yat Kulübünde yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşması ile gündeme gelmiş, yoğun eleştiri alan Bursalı için AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci “İstifa edin, burası babanızın çiftliği mi, burada size yer yok, defolup gidin kardeşim” demişti.

562 bin liralık Rolex saat takan ve eleştiriler üzerine “Alın teri ile aldım” diyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 2 milyon lira değerinde “Audemars Piguet Royal Oak” marka bir saati daha olduğu ortaya çıkmıştı.

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)