Ersan Şen'den Eylem Tok açıklaması: Bu kadar tepki beklemiyordum, pişman oldum

Timur Cihantimur ve Eylem Tok davasını alabileceğini söyleyen Ersan Şen, kendisine yönelik tepkiler için, "Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da 1 Mart'ta Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok için "Şartlar uygun olursa davayı alabilirim" diyen ceza hukukçusu Ersan Şen, kendisine yönelik tepkiler üzerine konuştu.,

Kübra Par'ın "Eylem Tok’un oğlunu savunur musunuz? Diye sormuştum. Siz de “Anlaşırsak savunuruz” dediniz. İki gün boyunca linç yediniz. Eylem Tok size o programdan sonra ulaşmaya çalıştı mı?" sorusu üzerine Şen şunları söyledi:

"Yok hayır öyle bir teklif yok. Biz faili savunuyoruz, millet tepki gösteriyor. Niye anlamadım. Avukatlık refleksi ile cevap verdim. Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın. İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir. Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir? Bunu konuşursunuz. Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim. Öyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yorum yapmazdım."

 

(HABER MERKEZİ)