Ersu Şaşma: Duplantis'in daha yukarılara zıplaması benim için iyi oluyor

Olimpiyatlarda sırıkla atlamada beşinci olan milli atlet Ersu Şaşma, altın madalyayı alan Armand Duplantis ile rekabet etmekten memnun olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda erkekler sırıkla atlamada beşinci olan milli atlet Ersu Şaşma, beIN SPORTS'ta katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı.

Paris Olimpiyat Oyunları'nda rekor kıran Armand Duplantis ile birlikte rekabet etmenin çok iyi olduğunu söyleyen Ersu, "Benim için daha iyi oluyor onun daha yukarılara zıplaması. Çünkü daha yeni hedefler koyuyorum kendime" ifadelerini kullandı.

'BİR DEDİĞİMİ İKİLETMİYORLAR'

Olimpik sporlarda kulüplerin katkısına da değinen milli atlet, kulübi Fenerbahçe'nin kendisine olan desteği ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bir dediğimi ikiletmiyorlar... Aile gibi olduğumuz için çok güzel destek veriyorlar."

Şaşma, 49 yaşında kalp krizi geçirerek hayata veda eden İbrahim Halil Çömlek'in vefatının kendisini çok etkilediğini söyleyerek sporu bırakma noktasına geldiğini söyledi. 

Ersu Şaşma, İbrahim Halil Çömlek'in vefatının ardından yaşadığı anları şu sözlerle dile getirdi: "İlk antrenörümün vefatı sonrası bırakmayı düşündüm sırıkla atlamayı. Hayallerimizi devam ettirmek istedim. Gerçekten zor bir süreçti, içimde savaşlar verdim."

(ALINTI)