Erzurumspor'a yardım gecesine telefon: Ben aç karnımı doyuramadım...

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de düzenlenen Erzurumspor bağış gecesine telefonla katılan bir kişi, "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de mücadele eden BŞB Erzurumspor için kanalı TV 8'de bağış gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, toplam 11 milyon TL bağış topladı. Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün'ün de katıldığı canlı yayın sırasında telefonla bağlanan Ali Akyüz isimli bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim" dedi.

Arayan kişinin sözleri karşısında bir süre sessizlik yaşanırken Ilıcalı, "Siz aradınız, biz aramadık sizi" diye yanıt verdi. Ilıcalı, sözlerinin devamında "Bu tip zorlukları buraya bağlanarak dile getirmek çok mantıklı gelmiyor bana" dedi.

Yayına bağlanan Cenk Yıldıray isimli bir başka kişi ise, "Yıllardır Survivor'a başvuru yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım, o kabul olsun" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise bu sözlere karşılık, "Erzurumspor'a yardım yapmak, Survivor'a katılmaktan daha kolay. Doğru yolu seçmişsiniz" dedi.

'SİZİN NİYETTE ÇOK SEVİMLİ BİR DURUM SEZMEDİM BEN'

Bunun üzerine Yıldıray, 350 lira bağış yapmak istediğini belirtti. Acun Ilıcalı'nın tepkisi ise, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Di mi? Sevaba girersiniz" diye tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)