Esenler'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Esenler'de düzenlenen operasyonda hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 zanlı ile farklı suçlardan kayıtları olan bir başka zanlı gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenler'de 2 zanlı uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

AA'nın haberine göre, Menderes Mahallesi'ndeki bir evin çatı katında narkotik madde bulunduğunu, şüpheli kişilerce de bunun ticaretinin yapıldığını tespit eden ekipler, eve operasyon düzenlendi. Operasyonda polislere pompalı tüfek doğrultan R.Ö. ve yanındaki M.T. gözaltına alındı. 

Operasyonda 12 uyuşturucu hap, 4 şişeye konulan 125 gram sıvı uyuşturucu, 64 peçeteye emdirilmiş uyuşturucu, şırınga, ruhsatsız pompalı tüfek, 6 fişek, telefon ve 990 lira ele geçirildi.

Şüphelilerden M.T'nin "uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma", "yaralama", "tutuklu hükümlünün kaçması" başta olmak üzere 12 suçtan arandığı ve hakkında 4 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, R.Ö'nün ise "uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma", "yaralama" gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirlendi.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" ile "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından tutuklandı.

(HABER MERKEZİ)