Esenyurt Belediye Başkanı Özer, Kürtçe şiir okudu

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer İstanbul'daki Vanlılar buluşmasında Ahmed Arif'in Kürtçe şiirini okudu. Etkinliğe DEM Parti yöneticileri ile belediye eşbaşkanları da katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Van Dernekler Federasyonu (VAN FED) İstanbul'daki Geleneksel Yayla Şenliklerinin 14’üncüsünü  “Vanlılar buluşuyor” sloganıyla Kemerburgaz'daki Fatih Çeşmesi Tabiat Parkı’nda düzenledi. 

Geçen hafta gerçekleşen etkinliğe Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Van’ın ilçe belediye eşbaşkanları, DEM Parti ve DBP Van il eşbaşkanları, Van dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda Vanlı katıldı.

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, etkinlikte kürsüden Ahmet Arif'in Kürtçe şiirini okudu. 

DEM Partili Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan da etkinliğin ardından sosyal medya hesabından Ahmet Özer'e teşekkür etti: "Van Dernekler Federasyonun İstanbul’da düzenlediği etkinliğe Önceki dönem eş genel başkanımız sn Sebahat Tuncel, İl eş başkanlarımız, ilçe belediye eş başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Hemşehrilerimizle bir araya gelmemize, hasret gidermemize ve kucaklaşmamıza vesile olan dernek başkanı sn @fatihhyagizz ve tüm yöneticilere ve büyük bir misafirperverlik gösteren Esenyurt Belediye başkanı sn @profdrahmetozer ’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz."

(HABER MERKEZİ)