Eşinin anne ve babası ile komşularını öldürdü, kaçıp 2 kişiyi yaraladı

Özcan Aybey, Fethiye'de boşanma aşamasında olduğu eşinin anne ve babası ile araya girmeye çalışan komşularını öldürdü. Kaçan Aybey, husumetli olduğu iki kişiyi de yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Fethiye ilçesinde boanma aşamasında olduğu eşi N.A.'nın (25) ailesinin evine giden Özcan Aybey, kayınpederi Şükrü Aysu (53) ve kayınvalidesi Adile Aysu (52) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine evin yanında dükkanı olan Muhammet Akbaba (49) ayırmak için kavgaya müdahale etmek istedi. 

DHA'nın haberine göre Özcan Aybey, yanında getirdiği tabancayla Şükrü Aysu, Adile Aysu ve Muhammet Akbaba'ya peş peşe ateş edip, kaçtı. Olay sırasında evde bulunan ve silah seslerini duyan eşi N.A. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, Aysu çiftinin hayatını kaybettiğini belirlerken, Akbaba ise hastaneye kaldırıldı. Ancak Muhammet Akbaba da kurtarılamadı.

2 KİŞİYİ DAHA VURDU

Olay yerinden kaçan Özcan Aybey, aralarında husumet bulunan Esat Ulu ve Serdar Genç'in yaşadığı eve gitti. Ulu ve Genç'i de silahla yaralayan Aybey, otomobiliyle kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Özcan Aybey'in kaçtığı otomobili, ormanda terk edilmiş halde buldu. Aybey, ilerleyen saatlerde Çalış bölgesinde yakalanarak gözaltına alındı. 

(HABER MERKEZİ)