Eski AK Partili vekilden kendi partisine 'hırsız siyasi' ihbarı

Eski AK Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, önemli bir siyasi figürün Çamlıca'da iki villayı parasını ödemeden ve gizlice edindiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski AK Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, önemli bir makamda görevine devam eden AK Partili bir siyasetçinin İstanbul Çamlıca'da iki tane villayı parasını ödemeden tapusunu üzerine geçirdiğini iddia etti.

Denizolgun ayrıca bunu yapan AK Partilinin 'siyasi büyüklerden' gizli olarak yaptığını öne sürerek "Büyük devletimize, AK Parti grup başkanlığımıza ve AK Parti genel merkezime ihbarımdır" dedi.

Denizolgun'un paylaşımı şöyle:

İstanbul Çamlıca'da ki bir inşaat firmasından; 1 tane değil, 2 tane villayı hem de parasını hiç ödemeden, gasp eden, üzerine ilkten tapusuyla geçiren siyasi makam sahibi kim? hem de bu olayı; hiç bir siyasi büyüğümüz bilmeden; gizli gizli yapan, ama kendisi de çok iyi dereceli bir makamı işgal eden siyasi aktör kim? büyük devletimize, AK Parti Grup Başkanlığımıza ve AK Parti Genel Merkezime ihbarımdır. En derin saygı ve hürmetlerimle; Süleyman"

AK PARTİLİLERİ ETİKETLEDİ

Öte yandan Denizolgun'un paylaşımına etiketlediği siyasetçiler ve kurumlar da dikkat çekti. Denizolgun, paylaşımın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u, Yargıtay, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nu, Ankara Valiliği'ni ve AK Parti İstanbul İl Teşkilatlarını etiketledi.

(HABER MERKEZİ)