Eski İtalyan futbolcu Roberto Baggio'ya İspanya maçını izlerken silahlı soygun

'İlahi At Kuyruğu' lakabıyla da bilinen 56 yaşındaki eski İtalyan futbolcu Baggio'nun evine, İspanya-İtalya Euro 2024 maçını izlediği sırada hırsız girdi. Baggio, başından yaralandı.

Baggio, 2004 yılında kendisi İspanya Milli Takımı'na karşı oynarken. (Fotoğraf: Reuters)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski İtalyan futbolcu Roberto Baggio, dün Euro 2024 turnuvası kapsamında yapılan İtalya-İspanya maçını izlerken evinde silahlı soyguna maruz kaldı. 

Reuters haber ajansının aktardığına göre, İtalya'nın kuzeyinde, Vicenza yakınlarındaki evinde maçı takip eden Baggio'nun evine giren hırsızlar, eski futbolcunun başına silahın kabzasıyla vurdu, onu ve ailesine bir odaya kilitledi, ardından da evdeki mücevher, saat ve nakit parayı çaldı. Il Corriere della Sera, Baggio'nun yarasının 'derin' olduğunu yazdı

'İLAHİ AT KUYRUĞU' LAKABIYLA BİLİNİYOR

Daha önce Juventus ve Milan gibi takımlarda forma giyen 57 yaşındaki Roberto Baggio, 56 kez de İtalya milli takım formasıyla mücadele etmiş, 27 gol atmıştı. "İlahi At Kuyruğu" lakabıyla da bilinen Baggio, saldırının ardından hastaneye kaldırıldı, başındaki yaraya dikiş atıldı. İtalya ise İspanya'ya karşı mücadele ettiği maçı 1-0 mağlup bitirdi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)