'Eskişehirliler kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilir'

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "İnsanımız bize güven duyuyor, bizim için bundan kıymetlisi yok. Çünkü Eskişehirliler kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir esnafıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Şehrin ilk alışveriş merkezi olarak faaliyet gösteren Esnaf Sarayı’nda işletmeleri ziyaret eden Başkan Ataç, esnaf ile sohbet ederek kent ve Türkiye gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ataç, "Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir aradayız. Vatandaşımız bizleri kentin göbeğindeki Esnaf Sarayı’nda da en uzak noktadaki mahallelerimizde de oldukça sıcak ve samimiyet ile karşılıyor" diye konuştu.

"İnsanımız bize güven duyuyor, bizim için bundan kıymetlisi yok" diyen Ataç, "Çünkü Eskişehirliler kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilir, maddiyata değil insani değerlere kıymet verir. Bugüne kadar hemşehrilerimizin güvenini sarsacak bir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Halkımızın ilgisine ve güvenine layık olabilmek adına elimizden gelen çabayı göstermeye, Eskişehir için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."