Esnafın 'gürültü' kavgası: İki komşusunu vurup intihar etti

Adana'da kahvehane işletmecisi "gürültü" yüzünden aralarında husumet bulunan iki komşusuna pompalı tüfekle ateş açıp aynı silahla intihar etti. İki kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da esnaflar arasındaki "gürültü" tartışması kanlı bitti. 

DHA'nın aktardığına göre olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane işleten Muhammet Ali Binen, birkaç gün önce mekanda yüksek sesli müzik çaldıkları gerekçesiyle komşuları 36 yaşındaki Tugay Kopal ve 33 yaşındaki Mahir Palamut ile tartıştı.

Tartışma çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, taraflar arasında husumet oluştu. Akşam saatlerinde otomobiliyle iş yerinin önüne giden Binen, Kopal ve Palamut ile bir kez daha tartıştı. Olayın büyümesi üzerine aracından pompalı tüfeğini çıkaran Binen, Kopal ve Palamut'a ateş açtı. Saçmaların başlarına isabet ettiği 2 kişi, kanlar içinde yere yığılırken, Binen tüfeği kendi başına dayayıp ateşledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Kopal ve Binen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Palamut ise ambulans ile kentteki bir özel hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. (HABER MERKEZİ)