Ramo'dan Kanunsuz Topraklar'a transfer: Esra Bilgiç ve Uğur Güneş başrolde

Ramo dizisiyle dikkat çeken Esra Bilgiç'in yeni dizisi belli oldu. Bilgiç, 'Kanunsuz Topraklar'da rol alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ramo dizisinin final yapmasının ardından Esra Bilgiç'in yeni projesi belli oldu.

Bilgiç, Gold Film'in yeni sezonda FOX'ta ekrana gelecek 'Kanunsuz Topraklar' dizisi için el sıkıştı. Genç oyuncu Uğur Güneş'le partner olacak. Dizinin çekimleri Mayıs ayında başlayacak. 

KANUNSUZ TOPRAKLAR'A İLK TRANSFER ÇUKUROVA'DAN

Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk başrol oyuncusu en son Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ı canlandıran Uğur Güneş olmuştu. Uzun zamandır Uğur Güneş'e partner arayan yapım Esra Bilgiç'e teklif götürdü ve Esra Bilgiç kabul etti.

FOX TV'de Masumiyet dizisini ekrana getiren Gold Film uzun zamandır Kanunsuz Topraklar'ın çalışmalarını sürdürüyor. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturacağı Kanunsuz Topraklar dizisi de FOX TV ekranlarında yayınlanacak. 

DİZİNİN KONUSU

Kanunsuz Topraklar dizisinde kanunun, polisin giremediği mafya ve ağaların hakim olduğu topraklarda yaşanan olaylar ele alınacak.

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümüne başladı. Oyunculuk kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Diriliş: Ertuğrul dizisinde oldu. Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’da Halime Hatun’u canlandırmıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran Esra Bilgiç, son olarak Ramo dizisinde izleyicilerle buluştu. (HABER MERKEZİ)