Esra Erol'un 'boşanma' açıklaması sosyal medyada gündem oldu
Sunucu Esra Erol Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Bir dönem izdivaç programı sunan Esra Erol'un boşanma oranlarındaki artış hakkındaki yorumu sosyal medyada gündem oldu.
DUVAR - Sunucu Esra Erol şimdi de Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu.
Bir dönem izdivaç programı da sunan Esra Erol'a evlenme oranlarının düşmesi ve boşanma oranlarının yükselmesi soruldu.
Mynet'in aktardığına göre; Esra Erol bu soruya; 'Bence insanlar giderek daha fazla bireyselleşiyorlar. Bireyselleşmenin de tehlikeleri var. Herkes kendi içine dönünce, herkes sadece kendi isteklerinden bahsediyor. Kimse, biz kimiz? Biz neyiz? Ne kadarız? Ne yapacağız?
Bu evliliği ayakta tutmak için neye ihtiyacımız var? sorusunu sormuyor. Bir uzlaşma kültürünü kaybettik. Eskiden anne babamız bir bardak çayın şekeri için tartışıp "Ya hanım bir börek yap da yiyelim" diyerek barışırlardı. Şimdi kimsenin kimseye tahammülü yok" diyerek yanıt verdi.
Esra Erol'un verdiği yanıt kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ancak programdaki bu anlar sosyal medyayı ikiye böldü.
Erol'a sosyal medyada; 'Bilirkişi mi oldu?', 'Sorulacak en son kişi', 'Yaptığı programlar toplumun ahlakını bozuyor' diyen de oldu 'Doğru söylemiş', 'Haklı', 'Kesinlikle doğru' deyip hak veren de.
(SOSYAL MEDYA)