Eternals devam filmi kesinleşti: Chloé Zhao tekrar yönetmen koltuğunda

Oscar ödüllü Chloé Zhao tarafından yönetilecek yeni "Eternals" filmi, ilk filmin sonunda yer alan komedyen Patton Oswalt tarafından doğrulandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel evreninde geçen "Eternals"ın devam filmi geliyor. Komedyen Patton Oswalt, filmin devamının gelebileceğini ve yönetmen koltuğunda ise yine Chloé Zhao’nun yer alacağını açıkladı.

Screen Rant'in aktardığı habere göre, The Today Show'da ilk filmin sonundaki karakteri hakkında konuşan Oswalt, The Today Show ile yaptığı röportajda karakterinin geleceğine dair, "Eternals devam filminin olacağını söylediler. Ayrıca filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapacak. Yani dolayısıyla Starfox ve Pip karakterlerinin yeni maceralarını göreceğiz" dedi. 

"Eternals", gişede beklenen geliri elde etmeyi başaramamıştı ancak daha sonrasında Disney+ üzerinden ekranlara gelen yapım, kısa sürede "Shang-Chi" ve "Black Widow" filmlerini geçerek 1.8 milyon hanede izlenmiş ve platformun en çok izlenen yapımları arasına girmişti. İlk filmin oyuncu kadrosunda Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Don Lee, Lia McHugh, Kit Harington, Gemma Chan ve Barry Keoghan gibi isimler yer aldı.