Euphoria'nın 2. sezonundan fragman

HBO, "Euphoria" dizisinin 2. sezon fragmanını paylaştı. Başrolünde Zendaya'nın yer aldığı dizinin yeni sezonu 9 Ocak 2022'de yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlk sezonu 2019'da ekranlara gelen ve başrolünde Zendaya'nın yer aldığı HBO dizisi "Euphoria"nın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 9 Ocak 2022'de izleyicilerle buluşacak.

Play Tuşu'nun haberine göre, Ron Leshem ve Daphna Levin'in aynı isimli İsrail yapımı bir mini dizisinden uyarlanan "Euphoria", kimlik arayışı içerisinde lise öğrencisi Rue ve yakın arkadaş çevresinin, hayatı keşfetmeye çalışırken yaşadıkları aşk ve dostluk ilişkilerini anlatırken, gençlerin yaşadığı uyuşturucu sorunu, seks ve şiddet konularını mercek altına alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid ve Austin Abrams gibi isimler yer alıyor. İkinci sezonda ise kadroya Dominic Fike, Minka Kelly ve Lil Meech adıyla da bilinen rap sanatçısı Demetrius Flenory Jr. katıldı. 

İlk sezonuyla 9 dalda Emmy’e aday gösterilip bu adaylıkların 3’ünü ise kazanan "Euphoria"nın ikinci sezonunun yönetmenliğini ve yazarlığını yine dizinin yaratıcısı Sam Levinson üstleniyor.