Ezra Miller, The Flash rolüne veda edebilir: Warner Bros. Ezra Miller’ın yer aldığı filmleri askıya aldı

Warner Bros. ve DC yöneticileri, taciz iddialarıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Hawaii'de tutuklanan oyuncu Ezra Miller için acil bir toplantı gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros. Pictures, geçtiğimiz günlerde Hawaii'de tutuklanan, şiddet ve taciz iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Ezra Miller'ın yer aldığı projeleri durdurma kararını görüştü. Yapılan acil toplantıda Miller'ın dahil olduğu tüm gelecek projelerini durdurmanın yanı sıra planlanan kamuya açık gösterimleri durdurmak konusunda fikir birliğine varıldı.

Kayıp Rıhtım'ın Rolling Stone'dan aktardığına göre, Ezra Miller kısa süre önce, 'saldırgan tavırlar' ve taciz suçlaması nedeniyle Hawaii’de tutuklandı. Ardından Miller’ın dairelerine girdiğini ve kişisel eşyalarını çalıp onları öldürmekle tehdit ettiğini iddia eden bir çiftin, oyuncuya karşı yasaklama emri çıkarması hakkında ek raporlar ortaya çıktı. Warner Bros. ve DC Films yöneticileri, Miller’ın filmlerdeki geleceğini tartışmak için 30 Mart’ta acil bir toplantı düzenledi.

Warner Bros., oyuncunun tutuklanması ve hakkındaki suçlamalar nedeniyle gelecekte yayınlanacak tüm işlerini durdurduğu bildirildi. "The Flash"in potansiyel bir devam filmi ve Ezra Miller'ın rol alabileceği diğer potansiyel DC yapımları da şu an için askıya alınmış durumda. Hem Rolling Stone'da hem de Page Six'te yer alan başka bir haberde ise, Miller'ın çalıştığı setlerde zaman zaman "ani sinir atakları" yaşadığı ancak bunların şiddete ya da sesli tepkiye dönüşmediği bilgisi yer aldı.

Oyuncunun temsilcilerinden veya Warner Bros.’tan şu anlık konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.