Altun: Hükümetimizi küçük düşürücü eylemlere girişenler AA çatısı altında barınamaz

AA muhabirinin Bakan Soylu'yla ilgili iddialar hakkındaki sorularına tepki gösteren Fahrettin Altun, "Terörün, suç örgütlerinin diliyle hükümetimizi küçük düşürmeye girişenler AA'da barınamaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'de bir “kumpas” kurulduğunu iddia etti ve bunun içinde yer alanların yargılanması için çalışacaklarını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Fahrettin Altun, “Yeni bir oyun sahneleniyor. Kirli bir oyun bu. Bir o kadar da ucuz. Adice bir kumpas. Bu kumpasın içinde yer alan tüm iç ve dış unsurların adalet önünde hesap vermesi için çalışacağız. Türkiye, o eski Türkiye değil artık!” dedi.

Altun daha sonra, suç örgütü liderliğiyle suçlanan Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iddialarını, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye soran Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın işten çıkarıldığına dair açıklamayı paylaştı. 

Turan'ı "terörün, suç örgütlerinin diliyle hükümeti küçük düşürmek"le suçlayan Altun, "Türkiye Cumhuriyeti ciddi bir devlettir. Her kim devletimizin ciddiyetine halel getirmeyi amaçlarsa bedelini öder. Terörün, suç örgütlerinin diliyle milli iradenin temsilcisi olan hükümetimizi küçük düşürücü eylemlere girişenler Anadolu Ajansı çatısı altında barınamaz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)