Farah Zeynep Abdullah: Bergen'i oynayacaksan Bergen'e benzeyeceksin

Farah Zeynep Abdullah, katıldığı podcast programında Bergen filmi ve rolü hakkında konuştu. Abdullah, “Bu film tam olarak bir yapım tasarım harikası" dedi.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vizyona girdiği gün itibariyle gişe rekorları kıran Bergen filmi, izleyicilerin eleştirileriyle sosyal medyada da yankı uyandırdı. Farah Zeynep Abdullah, konuk olduğu Yasemin Şefik +1 isimli podcast programında Bergen filmine ve canlandırdığı Bergen rolüne dair konuştu. 

 Yasemin Şefik’in “Bergen’i canlandırmak ve bu kadar iyi mimikler, makyaj bir çok şeyle benzemen bir harika” yorumu üzerine Farah Zeynep Abdullah, “Bu film tam olarak bir yapım tasarım harikası. Sadece benim oynamam değil, tüm ekibin birleştiği an. Tabii ki ‘Bergen’ filminde Bergen’i canlandırıyorsam Bergen’e benzeyeceğim. Makyajından, açısına kadar her şeyi içeren bir konu” dedi.

BERGEN GİŞEDE ZİRVEDE 

4 Mart'ta vizyona giren Bergen filmi, vizyona yaklaşık 718 bin seyirciyle hızlı bir giriş yapmasının ardından, ikinci hafta sonunda da bu performansının üzerine koydu ve 981 bin 187 seyirciyle gişenin liderliğini sürdürdü.