Fatih Terim: Marcao'nun durumuyla ilgili şimdiden bir şey söylemek yanlış olur

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sırasında takım arkadaşını yumruklayan Marcao'nun durumuyla ilgili yorum yapmadı: Şimdiden bir şey söylemek yanlış olur.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Galatasaray Futbol Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Danimarka temsilcisi Randers'i 2-1 yenerek tur atladıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın durumuna dair açıklamalar yaptı.

"Oyunun hakimi Galatasaray'dı" diyen Terim, ikinci yarının başında Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Barış Alper Yılmaz'ı oyuna aldığını hatırlatıp şunları söyledi: 

"Barış, çizgiyi iyi kullanan, özellikle bire bir oyunlarda rakibin herhangi bir müdahalesiyle savrulmayan bir oyuncu. Barış bizi öne çıkardı. Diğer arkadaşlarımız da hem seti hem de ters topu iyi oynadılar. Daha iyi ve kaliteli bir takımız ama karşımızda çok koşan, mücadele eden ve her an her şeyi yapabilecek bir takım vardı. İkinci golden sonra gol pozisyonlarından yararlanamadık. Sonuç itibarıyla akıllarda ikinci yarıda muhteşem bir oyun, çok fazla gol pozisyonu, Galatasaray'ın turu geçmesi ve zevkli bir futbol kaldı."

MARCAO'NUN DURUMU 

Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı için kadro dışı bırakılan Marcao'nun takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili "Avrupa'da transfer sezonunun bitmesine 5 gün kaldı. Kulübümüzün ve bizim verdiğimiz karar devam ediyor. Beş gün çok uzun zaman. Şimdiden bir şey söylemek yanlış olur" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, genç oyuncu Barış Alper Yılmaz'ın performansından mutlu olduğunu dile getirdi. (AA)