Fenerbahçe kongresinde gerginlik

Fenerbahçe genel kurulunda kongre üyelerinin aidatlarına yapılan zam nedeniyle gerginlik yaşandı. Kurulu ara verildi ve başkan Ali Koç, tribüne giderek kongre üyelerini sakinleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yıllık 50 TL olan kongre üyeleri aidatları ile ilgili konuştu.

Aidat konusunun gündeme gelmesinin gerekli olduğunu ifade eden Ali Koç, 121 kongre üyesinin imzaladığı bir önerge olduğunu ve yıllık 50 TL’den 250 TL’ye çıkmasının istendiğini dile getirdi. Koç, kendilerine göre doğru rakamın 500 TL olduğunu ifade etti.

Ali Koç oylama öncesinde yaptığı açıklamada “Sıkıntıları biliyorsunuz, aidat konusunu bizim belirlememiz yakışmıyor, sizler belirleyeceksiniz. Aidat konusunda 121 üye 250 lirayı öneriyor. Hassas bir konu biliyorum ama biz geldiğimizde durumların nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Bize göre doğru rakam 500 liradır. Herhangi bir emrivaki de yapmak istemiyoruz. Bir rakamı oyladıktan sonra geriye dönüş yok” dedi.

Yapılan oylama sonucunda oy çokluğu ile aidat 500 TL kabul edilirken kongre üyeleri arasında tribünde tartışma çıktı. Ali Koç’un tribüne giderek itirazda bulunan kongre üyeleri ile konuşarak sakinleştirdi. Bu arada Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük, yaşanan gerginlik sebebiyle genel kurula bir süre ara verdi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI OY BİRLİĞİYLE İBRA EDİLDİ

Kongrede yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından söz alan üyeler, görüşlerini dile getirdi.

Divan başkanı Vefa Küçük, yönetim kurulu ve denetim kurulunun 2019 ile 2020 yıllarındaki faaliyetlerini ayrı ayrı oylamaya sundu.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyetleri, oy birliğiyle ibra edildi. Ali Koç başkanlığındaki yönetim ve denetim kurullarının ibra edilmesinin ardından tribünde yer alan kongre üyeleri "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratında bulundu. (DHA-AA)

Etiketler Fenerbahçe Ali Koç