Fenerbahçe Mourinho'nun istediği golcü ile görüşmelere başladı

Gelecek sezon Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedeflyen Fenerbahçe forvet transferi için Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri için girişimlere başladı.

Fotoğraf: Sevilla FC
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'deki 10 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak için üst düzey bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe öncelikle forvet transferini bitirmek istiyor. Daha önce Alvaro Morata ve Niclas Füllkrug'la ilgilenen Sarı-Lacivertliler Teknik Direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Sevilla'da forma giyen Youssef En-Nesyri'ye yöneldi.

Sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’nin ayrılmasının ardından golcü transferine hız veren Fenerbahçe forvet transferi için harekete geçti. Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Sevilla ve Fenerbahçe arasında bonservis pazarlığının başladığı ve Youssef En-Nesyri’nin Jose Mourinho'nun santrfor listesinin başında bulunduğu belirtildi.

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 20 milyon euro olan Youssef En-Nesyri için Fenerbahçe daha düşük bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Faslı golcü için Sevilla'nın kabul edeceği bir rakamda transfere onay vereceği belirtiliyor.

4,5 yıldır Sevilla'da oyanayan 27 yaşındaki forvet geçen sezon kulübüyle çıktığı 40 maçta 19 gol ve 3 asiste imza attı. 1.92 metrelik boyuyla hava toplarında etkili bir isim olan Nesyri'nin milli takımıyla da 73 maçta 20 golü bulunuyor.

(SPOR SERVİSİ)