Fenerbahçe Willian Arao ve Joshua King'le anlaştı, Tiago Çukur İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Brezilyalı Willian Arao ve Norveçli Joshua King'le prensipte anlaşmaya varıldığını duyurdu. Joshua King'in yanı sıra Tiago Çukur da İstanbul'a geldi.

Tiago Çukur, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe kulübü, Brezilyalı futbolcu Willian Arao'nun transferi için Flamengo ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, son olarak İngiltere'nin Watford takımında forma giyen ve bonservisi elinde olan Norveçli futbolcu Joshua King'in transferi için de prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. İstanbul'a gelen Joshua King'le sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.   

Öte yandan sarı-lacivertlilerin prensip anlaşmasına vardığı Tiago Çukur'u da İstanbul Havalimanı'nda taraftarlar karşıladı. Fenerbahçe'nin, sağlık kontrolünün ardından Tiago Çukur ile de sözleşme imzalayacağı duyuruldu. (HABER MERKEZİ)