Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt: Kişi kendinden bilir işi

Fenerbahçe, liderliği kaptırdığı Galatasaray'ın tepkisine yanıt verdi: Kurgu şampiyonluklar, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulüp... Kişi kendinden bilir işi…

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 25. haftasında Kadıköy'de Alanyaspor'la 2-2 berabere kalarak liderliği kaptıran Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçtaki hakem kararlarına gösterdiği tepkiye yanıt verdi.  

Kulübün sosyal medya hesabından Galatasaray'ın paylaşımı alıntılanarak şu açıklama yapıldı: "Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; 'Kişi kendinden bilir işi…' Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

Sarı-kırmızılı takmın sosyal medya hesaplarından şu paylaşım yapılmıştı: "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" 

(SPOR SERVİSİ)