Finike'de oda ve borsa başkanlarından Başkan Geyikçi'ye ziyaret

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve KUTBO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ve Kumluca Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanlarının Finike Belediye Başkanı Geyikçi'yi ziyaretinde, Batı Akdeniz ekonomisi ele alındı. 

Görüşmede söz alan Başkan Geyikçi, şunları söyledi: "Dünyaca ünlü Finike portakalımız hak ettiği karşılığı bulamadı. Artık bu konuda hep birlikte bu ürünün dünya pazarında olmasını sağlamalıyız. Portakalımıza katma değer sağlayacak çalışmalara birlikte imza atmalıyız. Turizm ile ilgili özellikle yeni projelerimiz bulunuyor. Önümüzdeki sezon için Finike’nin tanıtımı ve turizmini geliştirme konusunda çalışmalara başlayacağız. Bu konu bizim için çok önemli. Turizmimizin gelişmesi, ilçe tarımını da ticaretini de yukarı taşıyacak. Bu konuda birlikte ilerlemeliyiz. Burada sağlanacak gelişim sadece Finike için değil, Kumluca’dan Kaş’a kadar tüm Batı Antalya için çok önemli bir adım olacak."