Frankfurt Türk Film Festivali: Melisa Şenolsun'a 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü

Oyuncu Melisa Şenolsun, Frankfurt Türk Film Festivali kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2024 Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali (FTFF) kapsamında düzenlenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması önceki gece Cinestar’da yapılan törenle tamamlandı.

Yarışma kapsamında verilen 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi, "LCV" (Lütfen Cevap Veriniz) filmindeki rolüyle Melisa Şenolsun oldu. 

Başrolde oynadığı ‘Dünya Varmış’ filminin çekimleri nedeniyle törene katılamayan Melisa Şenolsun, bir videoyla festival ekibine teşekkürlerini sundu. Sözlerine Almanca başlayan ve ardından Türkçe olarak devam eden Melisa Şenolsun, “Aranızda olamadığım için üzgünüm ama kalbim sizinle. Bu benim En İyi Kadın Oyuncu olarak aldığım ilk ödülüm ve bunu LCV ekibiyle birlikte almak benim için ayrıca bir anlam taşıyor” dedi.

Şenolsun'un 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldüğü törende, "LCV" 'En İyi Film' ödülünü alırken, filmde rol alan oyuncular Ushan Çakır ile Cem Yiğit Üzümoğlu da ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödüllerini kazandı.