Fransa'daki bıçaklı saldırıyla bağlantılı üçüncü gözaltı

Nice kentinde düzenlenen bıçaklı saldırıyla ilgili olarak üçüncü bir kişinin daha gözaltına alındığı kaydedildi. Üç kişiyi öldüren 21 yaşındaki Brahim Aouissaoui'nin ise saldırıdan 12 saat önce ailesini aradığı belirtildi.

Saldırının ardından polis tarafından vurulan ve hastaneye kaldırılan Brahim Aouissaoui'nin (sağda) durumunun 'kritik olduğu' kaydedildi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen bıçaklı saldırıyla bağlantılı olarak üçüncü bir kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Reuters ajansının bir polis yetkilisine dayandırdığı haberinde, şüphelinin cuma günü gözaltına alındığı aktarıldı.

SALDIRIDAN 12 SAAT ÖNCE AİLESİNİ ARADI

Notre Dame Kilisesi'nde üç kişiyi öldüren bıçaklı saldırganın Tunuslu bir göçmen olduğu duyurulmuştu. Guardian'ın haberinde, 21 yaşındaki Brahim Aouissaoui'nin saldırıdan 12 saat önce ailesiyle telefonda konuştuğu ancak saldırıyla ilgili bilgi paylaşmadığı kaydedildi.

Çarşamba günü saat 20.00 sularında ailesini arayan Aouissaoui'nin, 'Fransa'ya gitmeye karar verdiğini çünkü orada daha iyi iş imkanları olduğunu' söylediği aktarıldı. Kardeşi Afef, Fransa'ya gelen Aouissaoui'nin kalacak yer aradığını ve daha sonra Notre Dame Kilisesi'nin yakınlarında bir yere gittiğini söyledi. (DIŞ HABERLER)