Fuar İzmir, ekim ayında 3 farklı fuara aynı anda ev sahipliği yapacak

Tekstil ve hazır giyim alanında düzenlenen Fashion Prime, Fashion Tech ve ilk kez düzenlenecek Fashion Home fuarları, ekim ayında Fuar İzmir'de düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Fuar İzmir, ekim ayında aynı anda 3 tekstil ve hazır giyim fuarına ev sahipliği yapacak. 

Fuar İzmir'in A-B ve C hollerinde düzenlenecek Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı ile Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı'nın yanı sıra Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı, ilk kez ziyaretçilerine kapılarını açacak. 

9-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Fashion Prime fuarında hazır giyim sektörünün önde gelen üreticileri, tedarikçi firma temsilcileri ile bir araya gelirken hazır giyim markaları da moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün önde gelen profesyonelleriyle tecrübelerini paylaşma olanağı bulacak. Solo ve karma kumaş defileleri, sergi, atölyeler ve etkinliklerin düzenleneceği fuara, dünyadan ve Türkiye'nin farklı yerlerinden birçok katılımcı bekleniyor. 

9-12 Ekim tarihleri arasında 3. kez kapılarını açmaya hazırlanan Fashion Tech fuarında, hazır giyim ve konfeksiyon üretiminde kullanılan dikiş makineleri, otomatlar, serim ve otomatik kesim makineleri, iğneler, sarf malzemeler ve apareler tek çatı altında buluşturulacak. 

9-11 Ekim tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan Fashion Home İzmir fuarında ise ev tekstilinde önde gelen markalar, sektör paydaşlarıyla buluşturulacak. Havlu, bornoz, nevresim, çarşaf, perde, zemin ve duvar kaplamaları, döşemelik kumaşlar, otel ve plaj tekstilleri, mutfak tekstilleri gibi yüzlerce ürünün yer alacağı fuara, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelecek zincir mağaza temsilcileri, toptancılar, distribütörler ile moda evlerinden, zincir otellerden, tatil köyleri ve eğitim kurumlarından temsilcilerin katılması bekleniyor.