Galatasaray, 10 kişiyle mücadele eden Kayserispor'la berabere kaldı

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Hes Kablo Kayserispor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti. Kayserispor 63. dakikadan itibaren mücadeleyi 10 kişi sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 9. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u konuk eden Galatasaray rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgut Doman yönetti. 

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Falcao ile Kovid-19 testleri pozitif çıkan Arda Turan, Babel, Elabdellaoui, Okan Kocuk ve Belhanda maçın kadrosunda yer almadı. Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Oğulcan Çağlayan, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir maça 11'de çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. 

KAYSERİSPORLU MUĞDAT'A KIRMIZI KART

İkinci yarının 61. dakikasında Galatasaraylı Linnes, Muğdat Çelik ile Kayserispor ceza sahasında girdiği mücadele sonrasında yerde kaldı. 62. dakikada Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminden gelen uyarı sonrasında pozisyonu izleyen hakem Turgut Doman penaltı noktasını gösterdi. Muğdat'a da önce ikinci sarı kartı ve ardından da kırmızı kartını gösterdi.

63. dakikada penaltı atışını kullanan Diagne, meşin yuvarlağı ve kaleci İsmail Çipe'yi ayrı köşelere gönderdi.

71. dakikada Kayserispor beraberliği yakaladı. Aziz Behich'in sol kanattan yaptığı ortayı Donk kafa ile uzaklaştırmak istedi. Galatasaray ceza sahası önüne düşen topa Campanharo gelişine çok sert vurdu, meşin yuvarlak köşeden ağlara gitti. 

81. dakikada Galatasaray ikinci golüne yaklaştı. Emre Kılınç'ın sol kanattan yaptığı ortada Diagne kafayı vurdu. İsmail Çipe soluna gelen topu iki hamlede kontrol etti. 

Karşılaşma 1-1 berabere tamamlandı.

YENİLMEZLİK SERİSİ BİTTİ

Ligde 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Galatasaray, evinde bu sezon oynadığı 5 maçın 3'ünde puan kaybetti.

Galatasaray, bu sonuçla ligde puanını 17'ye, Hes Kablo Kayserispor ile 7'ye çıkardı. (AA)