Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Çıkın, yoksa biz sizi çıkaracağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 'kirli bir yapının' Galatasaray üzerinde oyunlar oynadığını ileri sürdü, "Çıkın kuytu köşelerden. Siz çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkartacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasaray üzerinde oyunlar oynadığını belirterek “Tek bir amaç var; o da son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın önünü kesmek. Bazı şeylere dur demenin zamanı geldi” dedi. 

Özbek, Arkham Intelligence ile yapılan sponsorluk imza töreninde şunları söyledi:

BAZI ŞEYLERE DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ: Bugün akşam saatlerinde, Süper Lig’in yeni sezonunu stadımızda, taraftarlarımızın önünde açacağız. Bu maç vesilesiyle son dönemde olan gelişmelere dair yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Son 2 senelik başkanlık dönemimde mümkün olduğunca söylediklerimle değil başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Ama bugün bazı şeylere dur demenin zamanı geldi. Son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasaray’ımız üzerine oynadığı oyunları görüyoruz. Öncelikle buradaki amacı bir konuşmamız lazım değerli arkadaşlar.

AMAÇ GALATASARAY'IN ÖNÜNÜ KESMEK: Tek bir amaç var; o da son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın önünü kesmek. Çünkü herkes biliyor ki, Galatasaray’ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumu kimse kapatamaz. İşte bu yüzden, akılalmaz iftiralarla, olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar. Açıkçası bize saldıracaklarını, bu başarının devam etmesini engellemeye çalışacaklarını biliyorduk. Ama bu kıskançlığın bu noktaya ulaşacağını zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma, futbolcularıma, yöneticilerime akıl almaz bir üslupla saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalar yapma noktasına geldi.

ÇIKIN, YOKSA BİZ ÇIKARIRIZ: Bugün itibariyle, Galatasaray’a zarar vermeye çalışan bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Ve onlara buradan saklanmayın diyorum. Çıkın arkasına saklandığınız insanlardan, kuytu köşelerden. Siz çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkaracağız. Galatasaray’ın adını konuşmaya başlarken iki kere düşünmenizi sağlayacağız. 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)