Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında: 6 yıldır yenilmiyorlar

Şampiyonlar Ligi gruplarında dördüncü maçına çıkacak olan Galatasaray, bu akşam saat 23.00'te grup lideri Bayern Münih'e konuk olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Almanya'nın köklü ekibi Bayern Münih'e konuk olacak.

Bayern Münih ile kendi sahasında oynadığı maçı 3-1 kaybeden Galatasaray, rövanş maçında Münih kentindeki Allianz Arena'da mücadele edecek.

Saat 23.00'te başlayacak maç EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

6 YILDIR GRUPLARDA YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih'in yanı sıra İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu'nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

İlk maçında sahasında Kopenhag ile 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etti. Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih'e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor. Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı. Alman temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi.

Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United'ı ağırlayacak. (HABER MERKEZİ)