Galatasaray yenilgiden uzatmada attığı golle kurtuldu: 1-1

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasındaki Trabzonspor'u konuk etti. Galatasaray'ın 90+6. dakikada attığı golle karşılaşma 1-1 bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetti. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin ilk golü 76. dakikada bordo-mavili takımdan geldi. Bakasetas'ın soldan ortasında Luyindama'nın kafayla uzaklaştıramadığı top ceza sahası yayı içindeki Edgar Ie'de kaldı. Bu oyuncunun çok sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

90+6. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Ceza sahası yayı içinde kazanılan serbest vuruşu Ömer Bayram paslaşarak kullandı. Ceza sahası içi sol çaprazdaki Marcao, pasını gerisindeki Taylan Antalyalı'ya çıkardı. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı son anda çeldi. Altıpasa düşen topu takip eden Emre Akbaba, Uğurcan'dan önce vurarak ağları havalandırdı.

Müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

SON 8 MAÇTA 2 GALİBİYET

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmanın sadece 2'sinde galip gelebildi.

Sarı-kırmızılı takım, son 8 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda Hes Kablo Kayserispor ve Göztepe'yi yenen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu.

Galatasaray, sahasındaki son 4 karşılaşmada rakiplerine üstünlük kuramadı.

Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı'ndaki son 4 müsabakada Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, Çaykur Rizespor'a yenildi. (HABER MERKEZİ)