Galatasaray'da gözler İcardi'de

Galatasaray, Avusturya'da ikinci hazırlık maçına çıkacak. Sarı kırmızılı ekipte gözler Mauro İcardi'de olacak. İcardi'nin oynayıp oynamayacağı belli olmazken yeni transfer Batshuayi sahada olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampıyla sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip, yarın saat 20.30'da Almanya temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. DHA'da yer alan habere göre karşılaşma sadece D-Smart 77. kanal Spor Smart'ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI YARIN

Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında güç devam ediyor. Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Galatasaray, yarın yeni bir rakiple mücadele edecek. Galatasaray, Linz şehrinde Raiffeisen Arena'da oynanacak karşılaşmada, Bundesliga 2. takımlarından Fortuna Düsseldorf'a karşı oynayacak.

ICARDI OYNAYACAK MI?

Sarı-kırmızılılar, Alman rakibi karşısında Batshuayi, Zaha, Mertens ve Tete gibi yıldızlarıyla galibiyet arayacak. Kampa geçilen Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin müsabakada oynayıp oynamayacağına ise teknik ekip karar verecek.

GENÇLER PARLIYOR

LASK Linz maçında Galatasaray'ın 2. golünü atan stoper Metehan Baltacı ve paslarıyla dikkat çeken Yusuf Demir'in yanı sıra; Efe Akman, Jankat Yılmaz, Işık Kaan Arslan, Eyüp Aydın gibi yıldız adayları da Galatasaraylı taraftarların performansını merak ettiği oyuncular arasında.

(SPOR SERVİSİ)