Galatasaray'da transfer harekatı: İki isim pazarlık masasında

Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, orta saha için Wendel, sağ bek için ise Elias Jelert ile görüşüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Wendel ve Elias Jelert'in transferini tamamlamaya çalışıyor.

Bu yaz Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan ve Hakim Ziyech'in bonservisini alarak transfere başlayan Galatasaray, sağ bek ve orta sahaya yapılacak takviye konusunda temaslarını yoğunlaştırdı.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da orta saha transferinde Wendel'in ismi öne çıkıyor. Zenit'in, Brezilyalı futbolcu için bonservis beklentisinin 15-20 milyon euro arasında olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılıların ise 26 yaşındaki oyuncuyu çok daha düşük bir bedelle kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Wendel geçen sezon Zenit formasıyla ligde 4 gol ve 9 asist üreterek dikkat çekmişti.

KOPENHAG 10 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Sarı-Kırmızılılar'ın sağ bek transferinde de listenin başında Kopenhag forması giyen Elias Jelert bulunuyor. Danimarka ekibi, 21 yaşındaki oyuncusu için bonuslarla birlikte yaklaşık 10 milyon euro talep ettiği öğrenildi. İki ekip arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Teknik ekibin, sağ bek için Jelert, Wan Bissaka ve Guela Doue arasında bir tercih yapacağı belirtildi.

Jelert geçen sezon Danimarka liginde 20 maçta forma giyip 1 asist kaydetti.

Galatasaray yönetiminin, hem sağ bek hem de orta saha transferini Avusturya'da yapılacak 2'nci etap yurt dışı kampına yetiştirmek istediği gelen haberler arasında.

(SPOR SERVİSİ)