Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yanıt: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır

Galatasaray hakem kararlarını eleştirdi, Fenerbahçe'nin açıklamasına gönderme yapıp "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır! Pişkince paylaşıma cevabımızı sahada vereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası yaptığı paylaşıma ve hakem kararlarına Galatasaray'dan tepki geldi. 

Kulüp, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda Konyaspor-Galatasaray ve Alanyaspor-Fenerbahçe maçlarındaki hakem kararlarını eleştirdi.

MHK Başkanı Lale Orta'ya da gönderme yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Lafta VAR. 𝐎𝐫𝐭𝐚da YOK. ❌. Cuma akşamı Konya’da pozisyonun kahramanı olan rakip oyuncunun bile itiraf ettiği kırmızı kartın verilmemesi, bugün rakibimizden bir oyuncunun aynı müdahalesine kırmızı kart çıkmaması…

Milot Rashica’ya yapılan müdahaleyi görmeyen ve verilmeyen penaltı; Enner Valencia’ya yapılan müdahaleye devam kararı veren Mete Kalkavan'a ise VAR müdahalesiyle çalınan penaltı…"

'PİŞKİNCE PAYLAŞIM'

Galatasaray'ın paylaşımında, Alanyaspor maçı sürerken Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ilgili ise şu ifadeler kullanıldı: "Rakibimizin sosyal medya hesaplarından, ilk olarak devre arasında yapılan pişkince paylaşıma; ardından maç bittiğinde yüzleri kızarmadan tehdit diliyle yapılmış son paylaşıma ise söyleyeceğimiz tek bir söz var: Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!

Ligi kendileri için dizayn etmek isteyenlere cevabımızı SAHADA vereceğiz!"

Kulüp daha sonra "21 Mart Salı günü saat 15.00’te NEF Stadyumu’nda kulübümüz tarafından basın açıklaması yapılacaktır" duyurusunu paylaştı. (HABER MERKEZİ)