CNN Int. seçti: Türkiye'nin en iyi kebapçıları!
CNN International, Türkiye'nin en iyi kebap restoranlarını listeledi. Kuruluş turistlerin tercihlerinden de yola çıkarak en iyileri açıkladı.
Ali Haydar Restaurant
DUVAR - CNN International, Türkiye'nin en iyi kebap restoranlarını listeledi. Kuruluş turistlerin tercihlerinden de yola çıkarak en iyileri açıkladı. Listenin en çok bilinenlerinden Ali Haydar, İstanbul Samatya'da İkinci Bahar dizisi için 1998 yılında kuruldu. 2005 yılından itibaren Ali Haydar Usta tarafından aynı şekilde açılan restaurant, Antep yöresi ağırlıklı mezelerinden hazırlanan büyük bir mutfağa sahip.
İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu
Gaziantep'teki bu lokanta, ismini kurucusu İmam Çağdaş'tan alıyor. 1880'li yıllarda açılan restoran yaklaşık 40 yıldır hizmet veriyor.
Koç Çağ Restaurant
Erzurum denilince akla gelen ilk restoranlardan biri Koç Çağ Kebap'tır. Bir duvarın işletme sahibinin yazdığı dörtlüklerle, diğer duvarın da mekanı ziyaret etmiş yüzlerce ünlü fotoğrafıyla kaplıdır.
İstanbul- Çiya Restaurant
1987 yıllında İstanbul Kadıköy'de küçük bir dükkan olarak başlamış daha sonra şehrin vazgeçilmez lezzet hazinesi haline gelmiştir.