Gazeteci Bayraktaroğlu: Eli sopalı, yüzleri maskeli kişiler evime baskın yaptı

Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, 'elleri sopalı, yüzleri beyaz bezle örtülü' ülkücü bir grubun evini bastığını söyledi. Bayraktaroğlu, Devlet Bahçeli'den şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, gece 23.01'de evinin basıldığını ve  jandarmadan yardım istediğini söyledi. Gelişmelere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktaroğlu, şu paylaşımlarda bulundu:

"Değerli arkadaşlarım. Bu gece saat 23.01’de bir grup eli sopalı, yüzleri beyaz bezle örtülü evimin kapısına gelip, çiçek sepetinden çiçek getirdiklerini söylediler. Çiçekçinin telefonunu istedim, telefon numarası veremeyince şüphelendim ve bendeki telefon numarasından jandarma karakol komutanını aradım.

Hemen Akyaka jandarma karakol Komutanlığı'nı aradım ve evime 5-6 kişilik bir grubun baskın yaptığını, kapımı tekmeleyerek zorla evime girmek istediklerini söyledim. Jandarma komutanıyla yüksek sesle konuşunca yardım çağırdım anladılar ve hep birlikte bahçemizi koşarak terk ettiler. Kısa bir süre sonra da jandarma ekibi geldi.

KANITIM, ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANININ GÖNDERDİĞİ TEHDİT MESAJI

Öncelikle ülkü ocakları genel başkanına, bana operasyon düzenlenmesi emrini veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den şikayetçiyim. Kanıtım, ülkü ocakları genel başkanının tarafıma gönderdiği tehdit mesajıdır."

'BOYNUNA TASMA GEÇİRİP, SOKAKTA GEZDİRECEĞİZ' DEMİŞTİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Bayraktaroğlu'nun Devlet Bahçeli hakkındaki bir tweeti sonrası, sosyal medya hesabından "Memduh köpeği! seni her dersten imtihana sokup, anlayacağın dilde anlatacağımızdan ve boynunda tasma ile sokak sokak gezdireceğimizden şüphen olmasın" tehdidinde bulunmuştu.

(HABER MERKEZİ)