Gebze Belediye Başkanı dün katliamın yaşandığı barınağı övmüş

Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'ün dün, hayvan katliamının yalandığı Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'ni öven bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli’de Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'nde hayvanların öldürülüp çöp poşetlerine konulduğu ortaya çıktı.

Hayvanların cansız bedenlerinin olduğu poşetler, hayvanseverler tarafından fark edilip açıldı. Çöp poşetleri içerisinde ilaç şişeleri ve şırıngaların olduğu çekilen görüntülere yansıdı. Kocaeli Hayvan Dostları Derneği üyelerinin ortaya çıkardığı görüntülerde katledilen hayvanlar içerisinde yavru kedi ve köpekler de yer alıyor.

KATLİAMIN YAŞANDIĞI BARINAĞI ÖVMÜŞ

Katliam görüntüleri hayvanseverlerin tepkisine neden olurken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün görüntülerden bir gün önce Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni, övdüğü ve sahiplendirme çağrısı yapan bir paylaşımda bulunduğu görüldü.

Büyükgöz paylaşımında şunları dedi: "Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizde, sevimli dostlarımızı; tedavi ediyor, aşılıyor, kısırlaştıyor sonra da sahiplendiriyoruz. Bölgenin en donanımlı Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'mizde rehabilite ettiğimiz sevimli dostlarımızı E-Pati modülü üzerinden sahiplenebilir, onlara mutlu bir yuva olabilirsiniz."

 

  

 

 

 

(HABER MERKEZİ)