Gelecek Partili Ünal: AK Partililer bire bir olduğumuzda konuşuyor

AK Parti’den bir dönem Konya milletvekilliği yapan Ömer Ünal parti politikalarını eleştirdi. Ünal, “Özellikle vicdanı olan AK Partili isimler, birkaç yerden maaş alınması konusundan rahatsız” dedi.

Google Haberlere Abone ol

KONYA – AK Parti’den bir dönem Konya milletvekilliği yapan ve daha sonra Gelecek Partisi’ne katılan Ömer Ünal, katıldığı bir televizyon programında AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Eski bir AK Partili olarak parti içinden hâlâ görüştüğü isimler olduğunu söyleyen Ünal, bazı isimlerin AK Parti’nin gidişatından memnun olmadığını dile getirdi.

Konya’nın yerel televizyon kanalı Kanal 42’de yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konukları CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Konya Milletvekili Ömer Ünal oldu.

‘AK PARTİ İÇİN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’

Ünal, programda AK Parti ile ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin ekonomik sıkıntı yaşanan süreçlerde seçimlere girmediğini söyleyen Ünal, “AK Parti, birtakım algı hareketleriyle vatandaşın oy tercihini kendisine doğru çekti. Bugün tam tersi bir durum var. Vatandaşın şuan cebi yanıyor. Vatandaş evine ekmek götüremiyor. İşsizlik arttı. Esnaf, dükkânını kapatmış, kirasını ödeyemiyor. Emanet paralarla evine akşam ekmek götürmeye çalışan esnafımız var. AK Parti için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.  

‘AK PARTİLİLER RAHATSIZLIKLARINI TOPLUM ÖNÜNDE SÖYLEYEMİYOR’

AK Parti’de bazı yönetimlerin ve milletvekillerinin ciddi şekilde rahatsızlık duyduğunu ifade eden Ünal, şunları söyledi: “AK Parti’nin gerek il ve ilçe yöneticileri gerekse de bir kısım milletvekili, rahatsız oldukları konuları bire bir olduğumuzda dile getiriyorlar. Rahatsızlıklarını toplum önünde maalesef söylemiyorlar. Özellikle vicdanı olan AK Partili isimler, birkaç yerden maaş alınması konusundan rahatsız. Eskiden bu kadar değildi. Geçmiş dönemlerde yasal sınırlar vardı. Eskiden bir kamu görevlisi sadece bir yerde yönetimde olabilirdi. Bugün böyle bir hassasiyet yok.” (DUVAR)