George R.R. Martin, Game of Thrones'un devam dizisini izledi: Targaryen Hanesi iyi ellerde

George R.R. Martin, House of the Dragon dizisinin ilk bölümünü izlediğini duyurdu: Targaryen hanedanının iyi ellerde olduğunu düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğrayacağınızı sanmıyorum.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2019 yılında sekizinci sezonu ile final yapan HBO yapımı "Game of Thrones", aynı dünyada geçen "House of the Dragon" adlı bir yapım ile ekranlara geri dönüyor. Blosu üzerinden dizinin ilk bölümünün yayına hazırlanmamış bir versiyonunu izlediğini duyuran Game of Thrones‘un yaratıcısı George R. R. Martin, ilk izleniminin “karanlık, güçlü ve içgüdüsel” olduğunu söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'ten aktardığına göre, George R.R. Martin, blogunda yazdığı yazıda ayrıca izleyicilerin oyuncu kadrosuna âşık olacağını fakat sonradan kalplerinin kırılacağını da belirtti. 

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAĞINIZI SANMIYORUM'

George R. R. Martin'in blogunda kullandığı ifadeler şöyle:

“House of the Dragon dizisini kendi adıma, hak ettiği gibi, büyük bir heyecan ile bekliyorum. Peki, bu konuda objektif olmam zor. İzleyeceğiniz birçok şeyi biliyorum. (Şey, ım, kitabı ben yazdım.) Ayrıca aramızda kalsın, kimseye söylemeyin ama dizinin kaba kurgudan geçmiş ilk bölümünü izledim. Ve bölüme bayıldım. Karanlık, güçlü ve içgüdüsel… tıpkı benim epik fantezi eserim gibi.

Ryan (J. Condal) ve Miguel (Sapochnik) inanılmaz bir iş çıkarmışlar ve oyuncu kadrosu… Game of Thrones’da olduğu gibi izleyicilerin tanıdığı sadece birkaç isim var ama sanıyorum birçoğuna bayılacaksınız (fakat ileride kalbiniz kırılacak… ama hayır bunu söylemek hikâyeyi mahvederdi). Targaryen hanedanının iyi ellerde olduğunu düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğrayacağınızı sanmıyorum.”

HBO yapımı Game of Thrones dizisinden yaklaşık 200 yıl önce geçecek olan House of the Dragon Targaryen hanedanlığının düşüşünü konu alacak. 2022 yılında gösterime girecek olan dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke, Eva Best ve Enna D’Arcy gibi isimler yer alıyor.