Gerard Depardieu: Linç kampanyasının mağduru oldum

13 kadın tarafından cinsel saldırı iddiasıyla suçlanan oyuncu Gerard Depardieu, linç kampanyasının kurbanı olduğunu söyledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 13 kadın tarafından cinsel saldırı iddiasıyla suçlanan Fransız oyuncu Gerard Depardieu, Le Figaro'da açık bir mektup yazdı. Hakkında çıkan taciz iddialarını reddeden Depardieu, "Asla ve asla bir kadına tacizde bulunmadım" dedi.

Ntv'nin aktardığına göre, Gerard Depardieu, "Bana mahsus olan mahkemeye, linç edilmeye karşı, kendimi savunmak için sadece sözüm var" ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

2023'ün Nisan ayında, araştırma sitesi Mediapart, Fransa'da 13 kadının Gerard Depardieu'e yönelik cinsel şiddet iddialarını yayınladı. Taciz vakalarının son yirmi yılda film ve televizyon setlerinde veya halka açık yerlerde meydana geldiği belirtildi.

Yaşananların ardından Gerard Depardieu'nun avukatı, oyuncunun iddiaları reddettiğini söyledi. Paris başsavcısı ise suçlamaların sürdürülmesini haklı çıkaracak "ciddi ve doğrulanmış deliller" bulunduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.