Gerard'dan Terim'e: Çok konuşuyorsun

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Rangers-Galatasaray mücadelesinde, Terim ve Gerard arasında tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İskoç ekibi Rangers'a 2-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarından elendi. 

Galatasaray, Avrupa kupalarında teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ilk kez ön eleme turu maçı kaybetti.

Rangers maçı ile birlikte bu sezonki 6. resmi müsabakasına çıkan sarı-kırmızılılar ilk yenilgisini de almış oldu.

GERARD'DAN TERİM'E 'ÇOK KONUŞUYORSUN' İŞARETİ

Galatasaraylı oyuncular, maçta istedikleri oyunu sahaya yansıtamadı. Teknik direktör Fatih Terim de hem saha içinde bu duruma, hem de hakem kararlarına kenardan müdahale etti. 

Eski Liverpool oyuncusu ve Rangers'ın teknik direktörü Steven Gerrard, Fatih Terim'e çok konuştuğu yönünde el hareketlerinde bulundu. İki teknik direktör, saha kenarında bir süre tartıştı. 

Ancak tartışmanın hemen ardından Galatasaray'ın golü geldi ve iki isim de kendi alanlarına geçti. 

TERİM'DEN 'YENİ TRANSFER OLMAYACAK' MESAJI

Fatih Terim, maç sonu yaptığı açıklamada "Galatasaray'da kimse transfer yapmamak için özen göstermedi. Çalıştık olmadı, durumumuz da buna müsait değildi. Açıkçası Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız," dedi. 

Terim ayrıca, "Belhanda eğer gitmek istiyorsa yapılacak bir şey yok. Zaten yılan hikayesine döndü. Yok Arabistan'a gidiyor, yok Nice takımına gidiyor. Zaten 2-3 günümüz var, burada da her şey belli olur," değerlendirmesinde bulundu. 

Terim açıklamasında "Burada bazı oyuncularımızın performansı idare eder gibi olmamalıydı. Bundan sonra bir maç daha yok. Türkiye ligini böyle oynayabilirsiniz ama Avrupa maçını böyle oynayamazsınız. Bazı arkadaşlarımız maalesef istediğimiz performansta değildi. Böyle maçlarda idare edilmez," sözlerine de yer verdi. 

GERARD: ÇOK İYİ BİR TAKIMI VE TEKNİK DİREKTÖRÜ YENDİK

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ı 2-1 yenerek gruplara kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

"Çok iyi bir takımı ve teknik direktörü yendik. Bana göre galibiyeti hak ettik. Böyle devam etmemiz lazım." diyen ve gruplara kalmanın finansal açıdan da önemli olduğunu vurgulayan Gerrard, "En önemlisi de taraftarımızı mutlu ettik. Keşke onlar da yanımızda olsaydı. Önemli olan turu geçmekti," ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e çok saygı duyduğunu dile getiren Steven Gerrard, "Kendisine senelerdir saygı duyuyorum. İki takım için de çok önemli bir maçtı. Galatasaray, Avrupa'da çok tecrübeli bir takım. O bakımdan bu galibiyet bizim için daha da özel oldu. Çok mutluyuz," diye konuştu. (HABER MERKEZİ)