Gezgin Salon Festivali sona erdi

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali'nde iki gün boyunca alternatif, elektronik ve güncel müziğin 12 ismi dinleyicilerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl ikincisi düzenlenen "+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali", üçüncü edisyonu 29-30 Haziran'da Parkorman'da gerçekleşti.

İsmini İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) performans mekanı Salon'dan alan festivalde iki gün boyunca alternatif, elektronik ve güncel müziğin 12 ismi dinleyicilerle buluştu.

Bu yıl gerçekleşen festivalin ilk gününde Travis, Miles Kane, Büyük Ev Ablukada, Stavroz, Oceansvs Orientalis ve Bade; ikinci günü ise Parcels, La Femme, Hey! Douglas, Engin, Monsieur Minimal ve Elektro Hafız yer aldığı sahnede 22 bine yakın müziksever ağırlandı.

+1 KOMEDİ SALONU

İlk kez bu sene festivalde "+1 Komedi Salonu" sahnesi açıldı. TuzBiber işbirliğiyle Bonus Parkorman'ın yenilenen amfisinde stand-up gösterileri düzenlendi.

Cumartesi "+1 Komedi Salonu"nda Deniz Göktaş, Caner Dağlı, Akın Aslan ve Doğu Can, pazar günü Caner Omur, Tuna Kalınsaz, Berk Karan ve Çağla Alkan konser aralarını stand-up gösterileriyle sahne aldı.

Festivalle ilgili bilgilere Salon İKSV'nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)