Giresun'da 16 yaşındaki çocuk boğazı kesilerek öldürüldü

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, internette tanıştığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek adlı erkek tarafından katledildi.

Polis olay yerinde inceleme yaptı. Katil zanlısı havalimanında yakalandı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Giresun'da Hüseyin Can Gökçek adlı erkek, 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldürdü. Polis ekipleri, kaçan Gökçek'i havalimanında yakaladı.

Yalı Mahallesi'ndeki bir evde 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kız arkadaşı Sıla Şentürk'ün boğazını kesti.

Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, komşularına giderek yardım istedi. Sağlık ekipleri Sıla Şentürk'ün öldüğünü belirledi.

Özel Harekat polisleri, evin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Şüpheli Hüseyin Can Gökçek, Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakalanarak Giresun Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Sıla Şentürk ile Ankara'da ikamet eden Hüseyin Can Gökçek'in internette tanıştıkları, dün Ankara'dan kente gelen zanlının geceyi bir otelde geçirdiği belirlendi.

Öte yandan Giresun Valisi Enver Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün bir cani tarafından hayattan koparılan Sıla Şentürk kızımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Evladımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."

'SILA' PAYLAŞIMI

Hüseyin Can Gökçek’in katlettiği Sıla Şentürk için Trabzonspor, GZT Giresunspor ve Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Çaykur Rizespor gibi birçok kulüp taziye paylaşımlarında bulundu.

Öte yandan sporun yanı sıra siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim cinayete tepkilerini yaptıkları paylaşımla ifade etti. (DHA)