Gökçek: 'Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cü var'

Melih Gökçek: Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cü var... Genel sekreterim Kamil Kılıç FETÖ'cüydü, kaçtı. 2014'te aldım onu. 'FETÖ'cülerle çalışmadım' demiyorum ki. Bir milat var...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle 2017 Ekim ayında istifa eden eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk kanalında Ahmet Hakan'ın programına katıldı. 

Konuşmasında sık sık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Gökçek, kendi döneminde işe alınan bol miktarda 'FETÖ'cü'nün hâlâ belediyede çalıştığını iddia etti.

Melih Gökçek şunları söyledi: 

Gökçek: Benim belediyede geçmişten kalan bol miktarda FETÖ'cü var. Onların özellikle Mansur'a yapmış olduğu bir baskı var...

Ahmet Hakan: Sizin dönemden kalma mı? Niye temizlemediniz onları?

Gökçek: Temizledim bir kısmı döndü, bir kısmını da kendisi yeni aldı; ne yapabilirim...

Benim Genel Sekreterim Kamil Kılıç FETÖ'cüydü, kaçtı gitti. 2014'te ben seçimde gelir gelmez aldım onu. Ne diyoruz 'Bir milat var.' Bir milat olduktan sonra..."

Ahmet Hakan: Ondan önce FETÖ'cü olduğunu bilerek orada tuttun o zaman.

Gökçek: Tuttum tabii. Ya kaç tane FETÖ'cü vardı bende. Ben yok demiyorum ki. Ben inkar etmiyorum ki geçmişi. 'FETÖ'cülerle çalışmadım ben. Onlar benimle arkadaşlık etmedi' demiyorum ki. Böyle bir şey söylersem yalan söylerim. Bir milat var... (HABER MERKEZİ)